30 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η ΥΑΛΟΤΟΜΗ ιδρύθηκε το 2000 και αποτελεί δημιούργημα και επιτυχημένη συνέχεια της δραστηριοποίησης του Σταμάτη Βουλή στο χώρο του γυαλιού από το 1988. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίου, επεξεργασίας και τοποθέτησης υαλοπινάκων.

Το αυξανόμενο πελατολόγιο της Υαλοτομής περιλαμβάνει κορυφαίους αρχιτέκτονες, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων , καθώς  και πλήθος ιδιωτών. Η ανοδική μας πορεία δεν  οφείλεται μόνο  στην τεχνογνωσία  του αντικειμένου, στην εισαγωγή καινοτόμων μεθόδων και στη χρήση σύγχρονων υλικών. Οφείλεται και σε ένα τρίπτυχο:

  • Είμαστε πελατοκεντρικοί
  • Είμαστε αξιόπιστοι
  • Είμαστε συνεπείς

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας αξιοπιστία, φιλικότητα, αμεσότητα και ευελιξία παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υάλωσης με σίγουρη επιτυχία και άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Στην ΥΑΛΟΤΟΜΗ αναλαμβάνουμε την μελέτη και την εφαρμογή σε οποιασδήποτε γυάλινη σύμμεικτη  κατασκευή, προσφέροντας στον πελάτη εγγυημένο και πιστοποιημένο αποτέλεσμα.

ΑΞΙΕΣ & ΑΡΧΕΣ

Το εταιρικό μας όραμα δηλώνει πως η επιτυχία απαιτεί τα υψηλότερα πρότυπα συμπεριφοράς προς όσους εργάζονται ή συνεργάζονται μαζί μας, τις κοινωνίες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή και το περιβάλλον στο οποίο έχουμε επίπτωση.

Οι αξίες μας ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούμε και αλληλεπιδρούμε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.  Οι 4 βασικές αξίες μας είναι ακεραιότητα, υπευθυνότητα, σεβασμός και πρωτοπορία.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ

Συνεργαζόμαστε με προμηθευτές που έχουν τις ίδιες αξίες με τις δικές μας και εργάζονται με τα ίδια πρότυπα. Ο κώδικάς επιχειρηματικής συνεργασίας που έχουμε θεσπίσει, περιλαμβάνει αρχές που καλύπτουν την ακεραιότητα των επιχειρήσεων και τις ευθύνες που σχετίζονται με τους εργαζόμενους, τους καταναλωτές και το περιβάλλον.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Στην ΥΑΛΟΤΟΜΗ γνωρίζουμε τις ιδιότητες του υαλοπίνακα στον υπερθετικό βαθμό. Χαρακτηριστικά όπως ποιότητα, ασφάλεια και προστασία, γίνονται πραγματικότητα σε κάθε μας  έργο. Με γνώμονα την ασφάλεια ακούμε, τις σκέψεις σας, αναλύουμε τις ανάγκες σας,  και επιλέγουμε  τον κατάλληλο υαλοπίνακα, ώστε να δημιουργήσουμε το προϊόν που σας ταιριάζει απόλυτα. Στην ΥΑΛΟΤΟΜΗ  μετατρέπουμε  το γυαλί σε έργο σύγχρονης τέχνης  .

"Η κατασκευή που χρειάζεσαι, όπως την θέλεις, στον τόπο που την θέλεις
και στην «τιμή που θέλεις»"