Γυάλινοι Ανεμοθραύστες

Περιγραφή

Oι γυάλινοι ανεμοθραύστες αποτελούν την πιο εξελιγμένη λύση για την μείωση του ενοχλητικού αέρα σε βεράντες, μπαλκόνια, ταράτσες και πισίνες.  Οι γυάλινοι ανεμοθραύστες αποτελούν ιδανική λύση για παραλιακά κέντρα, αλλά και για roof gardens, καθώς αντιμετωπίζουν το έντονο πρόβλημα του δυνατού αέρα. Oι γυάλινοι ανεμοθραύστες μπορούν να κατασκευαστούν και από το πρωτοποριακό αυτοκαθαριζόμενο γυαλί  που εξαλείφει σκόνη και ρύπους. Αποτελείται από έναν σταθερό υαλοπίνακα ο οποίος πλαισιώνεται από δύο κολώνες, πάνω στις οποίες γλυστρά άλλος ένας υαλοπίνακας ιδίου μεγέθους με τη βοήθεια ενός αντίβαρου για την εύκολη μετακίνησή του. Η κινούμενη γυάλινη επιφάνεια κινείται προς τα πάνω, κλείνοντας το κενό, όποτε ο χώρος χρειάζεται να προστατευτεί, λειτουργώντας δηλαδή σαν παράθυρο. Μπορεί να τοποθετηθεί και  σε οποιοδήποτε άλλο  μέρος, έχοντας διπλή ιδιότητα:  σαν ζαρντινιέρα ή καναπές.

Αυτή ακριβώς η δυνατότητα κύλισης του υαλοπίνακα, που επιτρέπει στην κατασκευή να ανοίγει και να κλείνει, της επιτρέπει επίσης να λειτουργήσει και σαν διαχωριστικό εσωτερικών χώρων, όπως π.χ. σε γραφεία, στα οποία συχνά χρειάζεται η απομόνωση και η συνένωση επιμέρους χώρων. Είναι απόλυτα ασφαλείς, αφού κατασκευάζονται από  securit  γυαλί πάχους 10 mm.

Οι γυάλινοι ανεμοθραύστες αποτελούν ιδανική λύση για παραλιακά κέντρα, αλλά και για roof gardens, καθώς αντιμετωπίζουν το έντονο πρόβλημα του δυνατού αέρα.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

γυάλινες εφαρμογές φυλλάδιο

Μάθε πως θα εξοικονομήσεις χρησιμοποιώντας εφαρμογές από γυαλί στην επιχείρηση ή την κατοικία σου. Έως και -35% μείωση στις απώλειες ψύξης ή θέρμανσης από κάθε χώρο.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο.PDF