Γυάλινα Χωρίσματα

Περιγραφή

Δημιουργούμε γυάλινα χωρίσματα σε γραφεία,  φροντιστήρια., αίθουσες διδασκαλίας    εστιατόρια, καφέ, οικίες  και γενικά οπουδήποτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν ανεξάρτητο, ιδιαίτερο και διαφώτιστο χώρο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙΑ

Χρησιμοποιούμε περιμετρικά αλουμίνια χαμηλού προφίλ   σε οποιαδήποτε απόχρωση, υαλοπίνακες ασφαλείας triplex για τη σταθερή υάλωση ,ενώ  οι γυάλινες  πόρτες αποτελούνται από 10mm security ή 11.52mm security triplex και μπορούν  να συνοδεύονται  από περιμετρική κάσα αλουμινίου και πόμολο με ενσωματωμένη κλειδαριά. Παρέχουμε την δυνατότητα οποιουδήποτε σχεδίου  αμμοβολής ή του logo της εταιρείας σας.

Με τεράστια γκάμα από διάφανο ή χρωματιστό γυαλί ασφαλείας  ανοξείδωτα εξαρτήματα ή πλαίσια αλουμινίου, σίγουρα έχουμε τη λύση  για τις ανάγκες του επαγγελματικού  χώρου σας. Παράλληλα τα αποτελέσματα   ηχομόνωσης   είναι εκπληκτικά, ενώ με   την χρήση υαλοπινάκων triplex  με ακουστικές μεμβράνες και  περιμετρικής αφαιρετικής κάσας αλουμινίου,(στις πόρτες) οι απολαβές ηχομείωσης είναι μοναδικές .

Τα γυάλινα χωρίσματα μπορούν να αντικαταστήσουν  τα κλασσικά χωρίσματα από γυψοσανίδα και είναι η ιδανική λύση για την εξοικονόμηση χώρου, αφού έχουν ελάχιστο πάχος. Ρυθμίζουν τη θέση στο χώρο εργασίας , διακοσμούν και αναβαθμίζουν  κυριολεκτικά τους χώρους γραφείων προσθέτοντας  φως, αίσθηση διαφάνειας, δημιουργώντας παράλληλα ιδιωτικοποίηση και αυτονομία.

ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβαθμίζουμε το εσωτερικό της οικίας σας δημιουργώντας γυάλινα χωρίσματα, από σταθερούς υαλοπίνακες με ανοιγόμενες ή συρόμενες γυάλινες  πόρτες.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σε επαγγελματικούς χώρους  , γραφεία ,χώρους συνεδριάσεων, σχολές οδηγών, σχολές χορού, φροντιστήρια, οικίες, ξενοδοχεία .

ΟΦΕΛΗ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ενιαίοι διαφώτιστοι χώροι.
  • Απόλυτη ασφάλεια.
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Ηχομόνωση στους χώρους.
  • Καλύτερη αποδοτικότητα των εργαζομένων.
  • Αισθητική αναβάθμιση της επιχείρησης.
  • Μοντέρνος χαρακτήρας για τις κατοικίες.
  • Ευκολότερη θέρμανση χώρου σε σπίτια με εσωτερικά κλιμακοστάσια.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

γυάλινες εφαρμογές φυλλάδιο

Μάθε πως θα εξοικονομήσεις χρησιμοποιώντας εφαρμογές από γυαλί στην επιχείρηση ή την κατοικία σου. Έως και -35% μείωση στις απώλειες ψύξης ή θέρμανσης από κάθε χώρο.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο.PDF