Γυάλινες Αυτόματες Πόρτες

Περιγραφή

Zeno Slim υψηλή τεχνολογία  στις  αυτόματες  πόρτες.

Οι αυτόματες πόρτες χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους. Αποτελούνται από κρύσταλλα ασφαλείας securit 10mm για να επιτυγχάνεται ασφάλεια και μηχανική αντοχή.

Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως λειτουργικοί και εύχρηστοι και έχουν δυνατότητες μονόφυλλης ή δίφυλλης, πόρτας  ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη. Το προϊόν καλύπτει μία γκάμα από λύσεις τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει  αναβαθμισμένη, ευφυής τεχνολογία προσφέρει συνεχή λειτουργία, αξιοπιστία, χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και αρχιτεκτονική άποψη.

Μοντέρνος, μικρών διαστάσεων έξυπνος οδηγός, ενσωματώνει τεχνολογίες όπως ψηφιακού σήματος τηλεχειρισμό, αθόρυβη λειτουργία και υψηλής ασφάλειας αισθητήρες, σύμφωνους με τη νομοθεσία.

Παραδίδουμε το καπάκι του μηχανισμού σε χρώμα της αρεσκείας σας.

Με την τοποθέτηση ισχύει 2 έτη εγγύηση καλής λειτουργίας  για τα ηλεκτρονικά και τα μηχανικά μέρη.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Οι αυτόματες πόρτες χρησιμοποιούνται  σε επαγγελματικούς χώρους, όπως καφέ εστιατόρια φαρμακεία ,φούρνους ,εμπορικά καταστήματα ,ξενοδοχεία, αλλά και σε οικιακούς χώρους.

ΟΦΕΛΗ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Αναβάθμιση της επιχείρησης
  • Εύκολη μετάβαση  πελατών
  • Εξάλειψη  μετάδοσης μικροβίων

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

γυάλινες εφαρμογές φυλλάδιο

Μάθε πως θα εξοικονομήσεις χρησιμοποιώντας εφαρμογές από γυαλί στην επιχείρηση ή την κατοικία σου. Έως και -35% μείωση στις απώλειες ψύξης ή θέρμανσης από κάθε χώρο.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο.PDF