Γυάλινα Πτυσσόμενα Φύλλα

Περιγραφή

Τα γυάλινα πτυσσόμενα φύλλα αποτελούν την ιδανική λύση για την κάλυψη εξωτερικών χώρων. Κατασκευάζονται  από 10mm securit κρύσταλλα , μπάζες και οδηγούς αλουμινίου με ράουλα inox ή τεφλόν  χωρίς οδηγό στο δάπεδο. Το σύστημα έχει απεριόριστες δυνατότητες όσον αφορά το σχέδιο κατασκευής και τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύονται τα φύλλα στο parking. Με την τοποθέτηση ειδικού προφίλ με μηχανισμό επαναφοράς, δημιουργείται ανοιγόμενο-συρόμενο-εκτρεπόμενο φύλλο όπου το απαιτεί η κατασκευή. Προσφέρουμε και πτυσσόμενες πόρτες με πλαίσιο,  ώστε το σύστημα να εξασφαλίζει και θερμομόνωση, αφού το κάθε φύλλο φέρει ενεργειακούς υαλοπίνακες 3ης γενιάς.

Το πλεονέκτημα που χαρακτηρίζει  το σύστημα είναι το λεπτό προφίλ των πάνελ που συγκρατούν τα κρύσταλλα, αλλά και η δυνατότητά τους να υποστηρίξουν μεγαλύτερες σε ύψος γυάλινες επιφάνειες. Ενδείκνυται λοιπόν για όψεις και χωρίσματα επαγγελματικών χώρων, εστιατόρια ,ξενοδοχεία, καφέ,  για προσόψεις εμπορικών καταστημάτων, καθώς και για πλαγιοκάλυψη πέργκολας , αίθριων, ή κλείσιμο μπαλκονιού, όπου ένα κομψό αλλά και επιβλητικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι επιθυμητό.

Η στεγάνωση επιτυγχάνεται καλύπτοντας τα κενά μεταξύ των πάνελ, όπως και τα κενά μεταξύ των πάνελ και του περιβάλλοντα τοίχου με διαφανή πολυκαρβονικά ή αλουμινένια εξαρτήματα. Τα άνω και κάτω οριζόντια προφίλ έχουν  επιπλέον επένδυση με ειδικά μονωτικά βουρτσάκια διαφόρων μεγεθών, που τα καθιστούν αεροστεγή.

Η κίνηση των πάνελ γίνεται αθόρυβα και χωρίς κόπο, καθώς κινούνται σε οδηγούς στερεωμένους στο ταβάνι.  Μπορούν να αφαιρεθούν, να μετακινηθούν και να αποθηκευτούν σε προεπιλεγμένο χώρο.

Ειδικά σε χώρους όπως μπαλκόνια λόγο της κατασκευής τους (αναρτημένα) δεν χρειάζονται έκδοση άδειας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Σε επαγγελματικούς χώρους, Ξενοδοχεία, Cafe , εστιατόρια, εκθέσεις αυτ/των,χώρους δεξιώσεων αλλά και σε   κατοικίες μπαλκόνια κ.α.

ΟΦΕΛΗ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Ανεμπόδιστη θέα.
  • Απόλυτη ασφάλεια.
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.
  • Ηχομόνωση στο χώρο.
  • Αισθητική αναβάθμιση της επιχείρησης.
  • Μοντέρνος χαρακτήρας για τις κατοικίες.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο

γυάλινες εφαρμογές φυλλάδιο

Μάθε πως θα εξοικονομήσεις χρησιμοποιώντας εφαρμογές από γυαλί στην επιχείρηση ή την κατοικία σου. Έως και -35% μείωση στις απώλειες ψύξης ή θέρμανσης από κάθε χώρο.

Ενημερωτικό Φυλλάδιο.PDF