Λεπτομέρειες Έργου

Πελάτης:   Ξενοδοχείο New Aegli Poros
Περιοχή:   Πόρος
Σημεία: Πατώματα, Κάγκελα, Επενδύσεις Τοίχων, Reception, Πόρτες
Χρόνος Εκτέλεσης: 2014

Περιγραφή

Στο ξενοδοχείο  New Aegli  στον Πόρο, η Υαλοτομή, με γνώμονα την ασφάλεια και την αισθητική ,  έδωσε καινοτόμες λύσεις ,που άλλαξαν κυριολεκτικά την όψη το κτηρίου.

Στην μπροστινή όψη του κτηρίου μελετήσαμε και τοποθετήσαμε   γυάλινο πάτωμα με πολυστρωματικούς ,σκληρυμένους  υαλοπίνακες συνολικού πάχους  30mm, πιστοποιημένους με CE και εναρμονισμένους σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά  πρότυπα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΣΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΕΝ 14449 , EN 12543,EN 12150 &  EN12600 . Η αντοχή των συγκεκριμένων κρυστάλλων είναι 650kg σημειακό φορτίο.

Στο πάνω μέρος τοποθετήθηκαν  γυάλινα κάγκελα συνολικού πάχους 17mm, ενώ στο κάτω μέρος  στη  μετώπη τοποθετήθηκαν υαλοπίνακες 12 mm triplex security με ματ p.v.b. Όλο το έργο φωτίστηκε με ταινία led RGB.

Πάνω από το πάτωμα και στη θέση που υπήρχε τοίχος τοποθετήθηκαν πτυσσόμενα γυάλινα φύλλα με περιμετρικά πλαίσια και ενεργειακούς  υαλοπίνακες 3ης γενιάς.

Στο lobby την reception και το bar του ξενοδοχείου τοποθετήθηκαν γυάλινα κάγκελα με επιδαπέδια βάση Β.Τ. , δημιουργήθηκε γυάλινο   διαχωριστικό με ανακλαστικούς υαλοπίνακες triplex security με ακουστικές μεμβράνες  p.v.b.

H πλάτη πίσω από τη reception επενδύθηκε με βαμμένους securit υαλοπίνακες σε απόχρωση λευκής πέρλας, τοποθετήθηκε inox κάσα με γυάλινη πόρτα, ενώ το εμπρός μέρος φέρει  triplex securit mat p.v.b. με led φωτισμό.

Το bar επενδύθηκε με βαμμένα κρύσταλλα σε μπλε πέρλα ενώ το πίσω μέρος  κατασκευάστηκε εξολοκλήρου από κρύσταλλα ασφαλείας.

Στην  περίμετρο του εξωτερικού κεντρικού μπαλκονιού και σε μήκος 57 μέτρων   τα κάγκελα από μπετό αντικαταστάθηκαν με υαλοπίνακες ασφαλείας συνολικού πάχους 17mm .

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου "NEW AEGLI" με Γυαλί στον Πόρο

LOBBY & RECEPTION

ΓΥΑΛΙΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

ΕΠΕΚΤΑΣΗ LOBBY